Evaluare imobiliare

Reducerea cotei de impozitare este motivul principal pentru care firmele solicita evaluarea sau reevaluarea imobilelor.

Exista o multitudine de situatii in care evaluarea imobilelor este obligatorie sau necesara. De accea este important de stiut ce presupune si in ce consta evaluarea imobiliara.

Compania SC MTM’s Office SRL pune la dispozitia d-voastra servicii de evaluare si reevaluare cladiri. Evaluarea imobilelor implica estimarea unui anumit tip de valoare, de obicei a valorii de piata a cladirilor, constructiilor sau terenurilor apartinand persoanelor fizice sau juridice.

Evaluarea imobilelor este de regula solicitata atat de persoane fizice cat si de persoane juridice pentru a indeplini anumite cerinte.

Evaluatorul aplica una sau mai multe metode, respectand standardele internationale pentru a estima valoarea de piata a unui imobil si fundamentand rezultatul final in cadrul unui raport de evaluare.

In calitate de experti ANEVAR pentru evaluarea imobilelor va oferim servicii de evaluare in diferite cazuri cum ar fi:

  • la vanzarea sau cumpararea anumitor active imobilizate,
  • cand nu s-a realizat o reevaluare in ultimii 3 ani, pentru reducerea cotei de impozitare asupra cladirilor persoanelor juridice,
  • pentru garantarea creditelor la banci (se aplica atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice),
  • pentru aducerea unei cladiri, apartament, teren, etc, ca aport la capitalul social al unei firme,
  • pentru asigurarea anumitor bunuri ( poate fi necesara atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice).

De regula evaluarea imobiliara se realizeaza de catre un expert evaluator acreditat ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) ce detine acreditarea specifica pentru evaluarea imobilelor.

Compania SC MTM’s Office SRL este onorata sa raspunda prompt tuturor persoanelor fizice si juridice aflate in cautarea serviciilor de evaluare imobiliara, oferind solutii profesionale pentru fiecare client in parte.

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam accesati rubrica contact.